alle Verhalen

‘Een fysieke winkel én een webshop: een gouden combinatie’

icoon locatie
Ruben en Ivo Leuveld
ondernemers Expert Hengelo
‘Een fysieke winkel én een webshop: een gouden combinatie’

Vijftig jaar geleden legde vader Henk Leuveld de fundering voor het bedrijf, toen onder de naam L.E.C. (voluit Leuveld Elektro Centrum). In 2011 namen de broers Ruben en Ivo het bedrijf over en in juli 2020 maakten ze de overstap naar Expert. Hoe hen dat bevalt, lees je in dit artikel.

Waarom Expert?

“We zijn naar Expert overgestapt, omdat we zelfstandig waren. Alles kwam op onszelf neer; we hadden geen ondersteuning en moesten alles zelf bedenken. Daarnaast werd het steeds belangrijker om groter zichtbaar te zijn, zowel offline als online. We wilden ons daarom aansluiten bij een formule. We waren er al vrij snel uit dat Expert de juiste formule voor ons is. Alles klopt en we hadden het gevoel dat we bij Expert absoluut op de juiste plek zouden zijn. In juli 2020 zijn we dan ook de samenwerking aangegaan. En dat bevalt tot nu toe super!”

De kracht van Expert

“Expert ondersteunt de ondernemers zo goed mogelijk. Heb je een vraag? Die wordt beantwoord. Heb je een idee? Dan wordt er meegedacht om het zo goed mogelijk uit te werken. Daarnaast zorgt Expert dat we zichtbaar zijn, zowel offline als online. Wij kunnen ons bezig kunnen houden met dat waar we goed in zijn en dat is de klant helpen en ontzorgen! Verder regelt Expert de randzaken en zorgt ervoor dat je als ondernemer ook écht kunt ondernemen. Dat is de kracht van Expert en dat ervaren wij elke dag!”

Rol van online

“We hebben een fysieke winkel én een webshop en kunnen zo álle klanten op elk moment bedienen. Een gouden combinatie! Veel klanten hebben behoefte aan direct, persoonlijk contact en dat waarborgen wij al vijftig jaar. De kracht van deze combinatie is dat iedereen bij ons kan kopen. We zijn concurrerend, innovatief en persoonlijk. Als je bij ons iets online wil kopen, maar je hebt er nog een vraag over of er gaat iets niet goed, dan kun je altijd bij ons in de winkel terecht. Een klant kan bij ons dus altijd terugkomen, zowel online als offline.”

Ondernemerskansen

“Men denkt vaak dat Expert de dienst uitmaakt en bepaalt, maar dat is zeker niet het geval. Wij zijn zelfstandige ondernemers die onder de vlag van Expert opereren. De formule is zo sterk uitgedacht dat je juist mee wil met alle veranderingen. Daar zit de kracht van Expert. Ze luisteren ook naar de ideeën van winkels. Ook hier is ‘samen’ weer heel sterk van kracht. Het is adviseren en meedenken om zo het beste eruit te halen en dat staat nooit stil. En dat is nou juist het leuke eraan!”

Meld je aan als Expert Ondernemer

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle ondernemers die samen met ons Expert nóg sterker willen maken.

Ruben Leuveld Expert ondernemer Hengelo

Vraag de brochure aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondernemen met Expert? Vul je gegevens in en vraag de brochure aan.

Vraag de brochure aan
Brochure Ondernemen met Expert