alle Verhalen

‘Expert laat de ondernemer nog écht ondernemen’

icoon locatie
Don van Hooft
ondernemer Expert Velddriel & Tiel
‘Expert laat de ondernemer nog écht ondernemen’

Don van Hooft besloot om zich na dertig jaar als zelfstandige winkel aan te sluiten bij Expert. Een hele verandering. Niet alleen door een breder assortiment, maar vooral ook door de ondersteuning vanuit de organisatie. Door alle hulp bij acties en activiteiten, de toevoeging van online verkoop, de wekelijkse folder en de herkenbaarheid van het merk Expert, voelt het alsof hij goud in handen heeft.   

Waarom heb je gekozen voor Expert? 

“Als zelfstandige ondernemer liep ik tegen dingen aan die me veel tijd en geld kosten. Ik zag dat je bij een formule veel meer ondersteuning kreeg dan als zelfstandige ondernemer. Expert was vanaf het begin al mijn meest favoriete formule. Nu ervaar ik zelf dat die ondersteuning bij Expert nog veel verder gaat dan ik dacht.” 

Zijn de verwachtingen waargemaakt? 

“De verwachtingen zijn zwaar overtroffen. We hebben ons tijdens de coronacrisis bij Expert aangesloten. Expert heeft hier heel goed op geanticipeerd. Maar ook door de juiste ondersteuning en het juiste assortiment met de juiste marge, heb ik veel vertrouwen in Expert. Zelfs zoveel vertrouwen dat we in Tiel hetzelfde trucje, van zelfstandige bruingoedwinkel naar Expert, hebben toegepast. Expert heeft gewoon een positieve uitwerking op elke winkel.” 

Wat heeft de overstap naar Expert je gebracht? 

“Meer klanten, meer online verkopen, meer loop in de winkel, meer omzet, meer energie en minder bezig zijn met dingen die al lang zijn ‘uitgevonden’. Ik heb ook veel vrijheid om de winkel op mijn eigen manier te runnen. Veel meer dan verwacht. Expert laat de ondernemer nog écht ondernemen. Er wordt zoveel geregeld door Expert, zowel online als offline, waardoor ik meer tijd heb om vaker dingen te doen die ik leuk vind aan ondernemen.” 

Rol van online

“Ik vind niets zo leuk als dat er online bestellingen binnenkomen, zonder dat we er iets voor gedaan hebben. Vooral bij het uitkomen van de wekelijkse nieuwe folder, zie je op je vrije zondag toch nog vaak mooie verkopen binnenkomen. Slapend rijk worden, zullen we maar zeggen.” 

En als een (potentiële) ondernemer twijfelt om de overstap te maken? 

Kom gewoon eens langs, dan laat ik je zien hoe de omzet omhoog is gegaan sinds we Expert zijn geworden.” 

Meld je aan als Expert Ondernemer

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle ondernemers die samen met ons Expert nóg sterker willen maken.

Ruben Leuveld Expert ondernemer Hengelo

Vraag de brochure aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondernemen met Expert? Vul je gegevens in en vraag de brochure aan.

Vraag de brochure aan
Brochure Ondernemen met Expert