Gelukkig is
er Expert

Lokale zelfstandige ondernemers versterken het merk Expert en staan elke dag klaar voor hun klanten.

Expert ondernemer helpt klanten met het testen van koptelefoons

Iedereen koopt en gebruikt elektronica. Van wasmachine tot tv en van waterkoker tot telefoon. Onze klanten hebben veel keuze. Die keuzes leiden tot vragen. Sneller, zuiniger, goedkoper? Wat is het beste. Gelukkig is er Expert. Wij weten de weg. We kennen de vragen en we hebben de antwoorden. Daar vertrouwen onze klanten op. De relatie met onze klanten is daarom hecht. Waarom? Omdat ze bij ons nog steeds de allerbeste service krijgen. In de winkel én online. Onze klanten vertrouwen op ons persoonlijke advies en met 140 winkels zijn we bovendien altijd vertrouwd dichtbij.

140
Expertwinkels
1.350+
Medewerkers
55+
Jaar ervaring, sinds 1967

De zelfstandige ondernemer centraal

Bij Expert denken en handelen we vanuit het standpunt van de zelfstandige ondernemer. Daarom maken Expertondernemers deel uit van de centrale organisatie. Via een democratische weg worden ondernemers gekozen die zich op nationaal niveau bezighouden met de koers van Expert. Ondernemers oefenen invloed uit via verschillende commissies, die zich bezighouden met dagelijkse vraagstukken en advies geven over het te voeren beleid. Zo houdt bijvoorbeeld de  assortimentscommissie zich bezig met de opbouw en samenstelling van het assortiment en de ICT-commissie denkt mee over een nieuwe ICT-omgeving. Alle adviezen van de commissies passeren vervolgens de Formuleraad, die ook uit ondernemers bestaat, die de directie adviseert.

Zelfstandig
Ondernemerschap

Beeldmerk Expert

Onze Experts geloven in menselijk contact. Wij willen een winkel zijn die dichtbij is.

Onze Experts zijn niet gebonden aan starre regels, want dat geeft de vrijheid om in iedere situatie het beste advies te geven.

Onze Experts geven nooit ‘nee’ als eerste antwoord. We willen begrijpen wat de vraag is en hoe we kunnen helpen die vraag te beantwoorden.

Onze Experts delen graag hun expertise. Onze klanten verwachten dat. Wij bieden dat. Altijd.

Onze Experts zijn altijd aanspreekbaar. In goede en slechte tijden. Wij willen dat een klant ook de volgende keer voor ons kiest.

Expert International

Expert in Nederland bestaat sinds 1967 en is onderdeel van Expert International, een grote internationale organisatie van samenwerkende zelfstandige ondernemers. Met ruim 4.000 winkels, verdeeld over 22 landen, is Expert wereldwijd een van de grootste spelers binnen consumentenelektronica. Dit alles zorgt voor een sterke basis, continuïteit, een geweldige inkoopkracht en veel expertise.

Lokale zelfstandige ondernemers
140 Expertwinkels
+1350 medewerkers
Hoofdkantoor biedt ondersteuning
Opgericht in 1967
Onderdeel van Expert International
22 landen
Klantbelofte:
beste service
persoonlijk advies
vertrouwd dichtbij

Lees verhalen van andere Expert Ondernemers

Trotse ondernemers die ook ooit op het punt hebben gestaan om zich al dan niet bij een formule aan te sluiten. Ze vertellen graag waarom ze voor Expert hebben gekozen.

Lees de verhalen
Ruben Leuveld Expert ondernemer Hengelo