alle Verhalen

‘Expert is altijd bezig met vernieuwing’

icoon locatie
Ina Mencke-Telkamp
ondernemer Expert Ter Apel
‘Expert is altijd bezig met vernieuwing’

Na ruim 22 jaar bij een andere formule stapte ondernemer Ina Mencke-Telkamp over naar Expert. Samen met haar man Peter runt ze met trots de winkel onder oranje vlag. Een grote verandering, maar wel eentje met een positieve uitwerking.

Waarom Expert?

“Wij waren na al die jaren op zoek naar vernieuwing. En die vonden we bij Expert. We zagen, en dat blijkt ook, dat Expert op allerlei vlakken actiever is dan we gewend waren. Met de folder die wekelijks uitkomt, met alle technische ontwikkelingen en op het gebied van online, zowel met de webshop als met social media. Expert denkt en werkt vooruitstrevend.”

De overstap

“We deden het stap voor stap: eerst de buitenkant van de winkel en de auto’s en vervolgens de rest. Expert heeft ons op allerlei vlakken geadviseerd. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe routing in de winkel. Een vernieuwing die we al langer op ons lijstje hadden staan.”

Zijn de verwachtingen na de overstap waargemaakt?

“Zeker. Sinds we een Expertwinkel zijn is het drukker in de winkel. Expert heeft een grote landelijke bekendheid, een mooie website, is online goed vindbaar en goed georganiseerd. Het aantal online orders is dan ook gegroeid en ook ons verzorgingsgebied is groter geworden. We zijn dus op alle vlakken gegroeid. We merken wel dat in onze omgeving online nog steeds vaker wordt gebruikt om informatie in te winnen. Klanten komen liever naar de winkel voor extra uitleg van een apparaat of tot aankoop over te gaan.”

Rol van het hoofdkantoor

“De organisatie is altijd bezig met vernieuwing. Daarom vind ik het zo’n sprankelende organisatie. We proberen mee te gaan met alle bewegingen die Expert maakt. Het contact met het hoofdkantoor is goed. Met vragen kun je er terecht en op elk gebied is er expertise in huis. Dat werkt heel prettig.”

Meld je aan als Expert Ondernemer

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle ondernemers die samen met ons Expert nóg sterker willen maken.

Ruben Leuveld Expert ondernemer Hengelo

Vraag de brochure aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondernemen met Expert? Vul je gegevens in en vraag de brochure aan.

Vraag de brochure aan
Brochure Ondernemen met Expert