Oops...
Slider with alias homepage not found.

Lokale experts brengen service dichtbij

Een Expert ondernemer maakt het verschil met lokale en persoonlijke service. Daarom is het belangrijk voor de klant altijd een Expert dicht in de buurt te hebben. We zoeken nog ondernemers die een Expert winkel willen beginnen in plaatsen waar dat nog niet zo is om de service van Expert te kunnen garanderen.

Een vestigingsplaats voor een Expert winkel is interessant wanneer de plaats minimaal 30.000 inwoners telt. Ook hebben lokale factoren invloed of een plaats geschikt is om een vestiging te beginnen. We overleggen en onderzoeken graag samen naar de plaats van je toekomstige Expertzaak.

We zoeken Expert ondernemers voor onder andere

Almelo
Apeldoorn
Den Helder
Deventer
Doetinchem
Drachten
Ede
Emmen
Enschede
Etten-Leur
Heemskerk
Heerhugowaard
Heerlen
Helmond
Hengelo
Huizen
Kerkrade
Landgraaf
Lelystad
Middelburg
Nijmegen
Oosterhout NB
Roosendaal
Veldhoven
Venlo
Vlaardingen
Waalwijk
Zwijndrecht

Liever een andere locatie?

Een locatie voor een Expert winkel gaat oditat aut dolo odit et remolest maiosam evel iminveri solenis ut que aceris eumquist, optatecto od elistia sim sus magnatur, sanis aut aut incto te repe lanisquas estioraecte nus natemol uptias ex eat eos et eatiunt voloribus voluptati ipictatio. Et officiliate doluptatum velia quist, sum rehendam is aribus aut opti am, te nonecatatur, is ped molor autatibust opti stige Expertzaak.

Hendrik van Aar

 

T: 06 89 76 12 42
email: Hendrik@ondernemenmetexpert.nl

 

Ondernemer in: Groningen
Expert in logistiek en distributie
Duis mollis, est non commodo luctus, nisi
erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem
nec elit. Donec ullamcorper nulla non

Vraag onze brochure aan!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van franchise bij Expert? Vul het formulier aan de rechterzijde in en ontvang de informatiebrochure direct per e-mail. Heb je nog een vraag dan kun je altijd met een van onze ondernemers contact opnemen via telefoon of persoonlijke email.

    Naam*

    Woonplaats*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Aanvullende informatie