Nieuws

Feestelijke opening Expert Helmond

26
-
02
-
2024
Feestelijke opening Expert Helmond

Woensdag 21 februari opende Expert Helmond feestelijk zijn deuren. Het voormalige BCC-pand heeft een flinke upgrade gekregen met een uitgebreid assortiment. Met een nieuwe winkel op deze locatie is het nog makkelijker voor klanten om Expert te bereiken. Eigenaren Geert Linders en Toine Bastiaans zijn zeer tevreden over deze stap.‍‍

Nieuwe uitdagingen op een nieuwe plek‍

De nieuwe Expertwinkel in Helmond heeft een frisse uitstraling gekregen. “Voor ons was het openen van een Expertwinkel in Helmond een hele logische keuze. We krijgen namelijk al regelmatig klanten uit Rijpelberg en Brouwhuis in onze winkel in Deurne”, legt Geert uit. Toine vult hem aan: “Voor die klanten maken we het nu nog makkelijker. En we staan natuurlijk voor veel méér klanten klaar. Helmond heeft maar liefst 100.000 inwoners. Daarom hebben we ook bewust gekozen voor een pand in het centrum van de stad.”

De afgelopen weken hebben de twee ondernemers en hun teams keihard gewerkt om de winkel naar het allerhoogste niveau te tillen. Dat was ook nodig, geeft Toine aan: “De winkel was een uitgeleefd pand waar vijfentwintigjaar nagenoeg niets meer aan was gedaan. Dus álles is nieuw! Van plafond tot verlichting, en van interieur tot de gevel.” Alle werkzaamheden zijn door het eigen team van Geert en Toine gedaan: van het leggen van de vloer tot het vernieuwen van het plafond en het bouwen van de stellingen. Materialen die niet meer nodig waren, zijn zorgvuldig gerecycled of hergebruikt met het oog op duurzaamheid.

Het vertrouwde karakter van Expert‍‍

De ondernemers hebben wel een flinke kluif gehad aan hun nieuwe project, maar de doorgewinterde Experts staan stevig in hun schoenen. Naast de winkel in Helmond runnen Geert en Toine namelijk nog drie Expertwinkels in Deurne, Horst en Venray én een magazijn in Ysselsteyn. "Wij zijn al meer dan dertig jaar lid van Expert, een krachtige internationale organisatie. En tegelijkertijd behouden we ons eigen lokale karakter. Want ook al koopt de klant online, de lokale winkel bezorgt en installeert", vertelt Geert. Ook als er onverhoopt iets mis gaat met de apparatuur, kan de klant rekenen op de eigen technische dienst van Expert Helmond. “We zetten ons graag in voor een snelle reparatie, zelfs na de garantietermijn en als de apparatuur elders is gekocht," benadrukt Linders. “Bij storingen aan wit- of bruingoed staan we zo snel mogelijk voor de klant klaar. Als het probleem niet ter plekke kan worden opgelost, kan de klant altijd rekenen op een gratis leenapparaat.”

Toine vult hem aan: “Dat lokale karakter en die persoonlijke service is voor ons belangrijk, zowel in onze technische dienst als in onze winkels. Iedereen is welkom. Niet alleen als je al met Expert bekend bent, maar óók als je juist graag in de BCC-winkel kwam, ben je bij ons aan het juiste adres. Je zult een aantal vertrouwde gezichten terugzien, want we hebben een fijne samenwerking met een aantal voormalig BCC-medewerkers kunnen behouden. Hun ervaring en expertise zijn voor ons van grote waarde, want zij kennen de klanten in Helmond natuurlijk door en door.”‍

Expert Helmond is gevestigd aan de Ameidewal 6 in Helmond.

Meld je aan als Expert Ondernemer

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle ondernemers die samen met ons Expert nóg sterker willen maken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ina Mencke-Telkamp Expert ondernemer Ter Apel

Vraag de brochure aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondernemen met Expert? Vul je gegevens in en vraag de brochure aan. Heb je nog een vraag, stel die dan gerust aan een van onze ondernemers.

Vraag de brochure aan
Brochure Ondernemen met Expert