Nieuws

‘In Tiel gaan we hetzelfde kunstje doen als in Velddriel’

08
-
08
-
2023
‘In Tiel gaan we hetzelfde kunstje doen als in Velddriel’

In 2020 kleurde de bruingoedwinkel van Don van Hooft oranje toen hij zich aansloot bij Expert. En daar heeft hij nog geen seconde spijt van. Precies drie jaar later doet hij precies hetzelfde in Tiel: de overname van een elektronicazaak was een kans die Don niet kon laten schieten.

Van zelfstandig naar Expert “Sinds 2006 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik merkte dat ik dingen moest uitvinden die allang waren bedacht. Vakgebieden waar ik als ondernemer minder goed in ben. Expert heeft een sterke formule en helpt winkels enorm. Bijvoorbeeld met een wekelijkse folder die het heel goed doet en een sterke website. Ze ontzorgen je, terwijl je ondertussen wel vrijheid hebt. Toen er een plek vrijkwam in deze regio heb ik mijn kans gepakt. Ik ben zeer tevreden. Sinds ik me heb aangesloten is mijn omzet sterk gestegen.”

Overeenkomsten versus verschillen “Qua inrichting en uitstraling zijn Velddriel en Tiel twee identieke winkels. Overzichtelijk, met hoge plafonds. Een groot verschil is dat ik met Velddriel in de polder zit. Hier komen bezoekers bewust naar toe om iets te kopen. In Tiel zit ik midden in een drukke winkelstraat. Dan heb je te maken met kijkers die je, als je het goed doet, omvormt tot kopers. Dat is een ander uitgangspunt.”

Hetzelfde kunstje “De winkel in Tiel is vergelijkbaar met wat ik voorheen in Velddriel had. Ik weet dus precies wat er moet gebeuren om dit om te vormen. De overname was op 1 augustus, waarna we in totaal zes weken flink gaan verbouwen. Er is een tijdelijke outlet gestart. We zitten nu nog middenin de verbouwing, en tijdens de start van het Korting Festival gaan we knallend open. In Velddriel hebben we dat ook precies op deze manier gedaan.”

Zin in “Ik ben heel blij met deze keuze. Iedere keer als ik in Tiel ben, ervaar ik een goede sfeer. Alle huidige medewerkers zijn daar ook blijven werken. Zij zijn enthousiast en hebben er zin in. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe deze zaak zich ontwikkelt tot een mooie winkel met topproducten. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met Velddriel, zodat ik een efficiëntieslag kan maken.”

Meld je aan als Expert Ondernemer

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle ondernemers die samen met ons Expert nóg sterker willen maken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ina Mencke-Telkamp Expert ondernemer Ter Apel

Vraag de brochure aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondernemen met Expert? Vul je gegevens in en vraag de brochure aan. Heb je nog een vraag, stel die dan gerust aan een van onze ondernemers.

Vraag de brochure aan
Brochure Ondernemen met Expert