Nieuws

Expert opnieuw verkozen tot ‘Beste Winkelketen’ en ‘Beste Webwinkel’

21
-
09
-
2023
Expert opnieuw verkozen tot ‘Beste Winkelketen’ en ‘Beste Webwinkel’

De beste winkelketen en webwinkel van Nederland in de categorie elektronica 2023 is…Expert! Voor de zesde keer wint Expert de publieksprijs ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en voor de eerste keer ‘Beste Webwinkel’. 

Donderdag 21 september werden de winnaars van de publieksprijzen ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘Beste Webwinkel’ bekendgemaakt. De felbegeerde prijs werd in verschillende categorieën uitgereikt aan degene met de meeste publieksstemmen. Duizenden consumenten beoordeelden de afgelopen maanden hun favoriete retailers en brachten hun stem uit. In de categorie ‘Elektronica’ kwam Expert als beste uit de bus, zowel als ‘Beste Winkelketen’ als ‘Beste Webwinkel’.

De kracht van Expert

De combinatie van online en offline, die Expert op een unieke wijze weet te combineren, wordt door de klant erg gewaardeerd. Daarnaast zorgen de vernieuwingen die continue worden bedacht, ontwikkeld en doorgevoerd voor een steeds betere winkelervaring.

Meld je aan als Expert Ondernemer

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze en talentvolle ondernemers die samen met ons Expert nóg sterker willen maken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ina Mencke-Telkamp Expert ondernemer Ter Apel

Vraag de brochure aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ondernemen met Expert? Vul je gegevens in en vraag de brochure aan. Heb je nog een vraag, stel die dan gerust aan een van onze ondernemers.

Vraag de brochure aan
Brochure Ondernemen met Expert